Midnattsmässa, "På spåret" eller Bröderna Brothers… helgen erbjuder avkoppling från julstöket. Foto: Svenska Kyrkan/Bo Håkansson SVT/Kai Martin

Öppningar för paus i julstöket

Lucköppning för nya klubb på Avenyn. Bröderna Brothers som håller hårt i traditionerna. Eller varför inte julblues innan julmässan. Jo, det går att koppla av från bestyren under årets stressigaste helg.

  • Publicerad 14:00, 22 dec 2017

Klubbpremiär

Vad: När inte Park Lane är vuxet nog. När det fortfarande spritter i kroppen efter någon som det också spritter i kroppen på. När möjligheten finns att inleda en historia på historisk mark. Ja, från julafton och framåt är det möjligt med nya klubben Bakfickan.

Var: söndag 24 december, ingång från Lorensbergsparken.

När: Julafton, 21.00.

Info: Hittar du här!

Showtradition

Vad: Sedan 1986 har Bröderna Brothers närmast regelmässigt haft sin jul- eller annandagsshow. En tradition som få vill missa, framför allt inte Bröderna Brothers själva.

Var: 2lång, Andra Långgatan 30.

När: Fredag 22 december (premiär), från 20.00.

Info: Hittar du här!

Vad: Dan för dan för dopparedan vankas det bluessväng i intim miljö med rutinerade Göteborgsbandet Carl and the Foolin' Jukes

Var: Kom Bar, Karl Johansgatan 152.

När: Fredag 22 december, från 20.00.

Info: Hittar du här!

Tv-paus

Vad: "På spåret", ett av Sveriges i särklass mest populära program erbjuder ett avbrott i julstöket och kan koppla på tävlingsinstinkten när frågan "Vart är vi på väg?" ställs. Per Jöback gästar husbandet Augustifamiljen.

Var: SVT 1.

När: Fredag 22 december, 20.00.

Info: Hittar du här!

Midnattsmässa

Vad: Stilla natt, heliga natt. Tid för frid och eftertanke efter julmat, klappar och familjeumgänge. En klassisk midnattsmässa i klassisk miljö där prästen Marika Palmdahl håller i ceremonin. Anna-Lena Nordberg är solist och Amanda Flodin solist.

Var: Masthuggskyrkan.

När: Söndag 24 december, 23.00

Info: Hittar du här!

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG