Fortsatt kaos. Polisen larmades om flera incidenter vid badsträndernas parkeringsplatser under söndagen. Foto: Mostphotos

Person påkörd under parkeringsbråk i Askim

Under helgen nådde parkeringskaoset vid Göteborgs badstränder nya nivåer. I söndags utbröt slagsmål på Askimsbadets parkering och en person ska även ha blivit påkörd.

  • Publicerad 12:00, 17 aug 2020

– Det har varit både handgemäng och en av parterna uppger sig ha blivit påkörd.

Förra helgen gick polisen i syd ut och röt ifrån mot felparkerade bilar som blockerar framkomligheten för räddningstjänsten vid badstränderna.

Efter ännu en helg med högsommarvärme kan polisen konstatera att problemet eskalerat.

Under söndagseftermiddagen inkom flera anmälningar som handlade om incidenter vid Askimsbadets och Näsetbadets p-platser.

Polisen om parkeringskaoset: "Djungelns lag"

"Jävligt stökigt"

Mest kaotiskt var det vid Askimsbadet där ett bråk om en parkeringsplats slutade i slagsmål.

– Det har varit både handgemäng och en av parterna uppger sig ha blivit påkörd, sa Morten Gunneng, vakthavande befäl till Göteborgs-Posten.

En anmälan om misshandel upprättades, men ingen person ska ha blivit skadad.

– Det ska ha gått till så att en person har ställt sig i vägen och den andra har kört fram. Och då skriker den första personen till. Men det är liksom inget ambulansfall om man säger så, men det är jävligt stökigt helt enkelt, berättade Morten Gunneng.

Även från gatorna i anslutning till Näsetbadets parkering ska det ha kommit in anmälningar om felparkerade bilar som blockerat framkomligheten.

Vi är GBG

    Vi är GBG