Misstänkt mord. Polisen spärrade av lägenheten. Foto: Mostphotos

Polisen om mordet i Högsbo: "Fanns ingen känd hotbild"

Polisen bekräftade i dag att den man i 30-årsåldern som hittades död i en lägenhet i Högsbotorp i fredags, blev mördad. Enligt förundersökningsledare fanns ingen känd hotbild och nu försöker polisen att kartlägga mannen med hjälp av vänner, grannar och arbetskamrater.

  • Publicerad 12:50, 12 mar 2018

Det var vid 20.30-tiden i fredags som en man hittades död i en lägenhet i Högsbotorp. Enligt polisen ska mannen ha varit i 30-årsåldern och det var en bekant som hittade honom.

Polisen försöker nu kartlägga den döde.

– Nu jobbar vi brett och håller förhör med vänner, boende i området, grannar och arbetskamrater. Vi försöker att kartlägga personen, säger förundersökningsledare Göran Sundström.

Lägenheten spärrades av för teknisk undersökning under fredagskvällen och läkare på plats kunde konstatera dödsfallet. Det var dock först under måndagen som polisen bekräftade att man utreder det inträffade som mord.

– Han hade vissa skador på kroppen. Jag kan inte säga något mer om vilka skador det var, säger han.

Fanns det någon hotbild mot honom?

– Det finns ingen. Inte som vi känner till, säger Göran Sundström.

Var han känd av polisen sen tidigare?

– Nej det är han inte.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG