FÖRSVUNNEN. Polisen har sökt efter svårt sjuke Leif hela natten. Foto: Mostphotos

Polisen söker svårt sjuk man

En svårt sjuk man i 80-årsåldern har försvunnit från Mölndals sjukhus. Vittnen tror sig ha sett mannen på Engelbrektsgatan under morgonen men ännu har polisen inte hittat honom.

  • Publicerad 08:39, 11 jan 2018

LADDA NER VÅR APP: Iphone Android

– Vi har ett antal polispatruller som söker efter honom just nu, säger polisens presstalesperson Christer Fuxborg. Ett vittne tror sig ha sett honom vid hotell Opalen på Engelbrektsgatan vid halv åtta-tiden i morse.

Mannen, som är i 80-årsåldern, heter Leif och försvann från sjukhuset någon gång mellan klockan två och fyra natten till torsdagen. Han är smal och går lite snett. Hans hår är ljusgrått och i pannan ska han ha en rejäl bula och ett blåmärke.

Sjukhusets personal larmade polisen vid fyratiden inatt. Vittnen sade sig ha sett honom vid Korsvägen och polisen har under natten sökt Leif i stan och vid hans hemadress.

– Han är svårt sjuk och har förmodligen bara några dagar kvar i livet, säger Christer Fuxborg. Han är lite förvirrad men om man ser honom ska man försöka prata med honom och kontakta polisen.

LÄS MER: Svårt sjuk man återfunnen

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG