Bilstöld. En kvinna har under morgonen blivit bestulen på sin bil och handväska vid Vågmästareplatsen. Foto: Mostphotos/ Google maps

Polisjakt efter fräck bilkupp på Hisingen

En kvinna blev under morgonen bestulen på sin väska med bilnycklarna i på Hisingen. Gärningsmannen körde i väg och söks nu av polis över hela staden.

  • Publicerad 09:14, 7 aug 2018

Händelsen inträffade vid klockan 08:30 på tisdagmorgonen. Kvinnan var på ett gym vid Vågmästareplatsen när en kraftigt byggd man i mörka kläder tar hennes väska som hon har ställt intill sig.

– Hon märker det direkt. Men mannen springer ut. I väskan har hon bland annat sina bilnycklar. Så han tar bilen och åker, säger polisens presstalesperson Hans Lippens.

Bilen, en grå Volkswagen Golf söks nu över hela staden.

– Vi har skickat ut ett allmänt anrop till samtliga polisbilar i Storgöteborg. Sedan letar vi aktivt i området där det hände, säger Hans Lippens.

Kvinnan blev inte fysiskt skadad men chockad. Det är oklart om hon hade något ytterligare av värde i väskan.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Trafiken – minut för minut

Vi är GBG