Populära Navid Modiri & Gudarna spelar musik, Gatans Lag bjuder till cup och Karin Lycke spelar monologen "Hon som jag såg i spegeln. Foto: Nadim Elazzeh/Gatans Lag/Kai Martin

Publikfavoriten tillbaka i Göteborg för extrakonsert

Trycket blev för mycket. Efter en utsåld konsert i september kommer nu Navid Modiri & Gudarna tillbaka till Göteborg. Men innan dess finns chans till fotboll då Gatans Lag bjuder till Gatans Cup. Dessutom finns det möjlighet att gå på utställningar och teater i helgen.

  • Publicerad 12:30, 10 nov 2017

Extrakonsert

Vad: När Navid Modiri & Gudarna spelade på Sticky Fingers i september blev konserten snabbt utsåld. Nu kommer det populära och återuppståndna bandet med profilen Navid Modiri en extrakonsert.

Var: Sticky Fingers, Kaserntorget.

När: Lördag 11 november, 19.00.

Info: Hittar du här!

Fotoutställning

Vad: I ett projekt där nyanlända mötte svenskfödda elever från Vättnedalsskolan, Ängåsskolan, Tynneredsskolan och Styrsöskolan. Det resulterade i musikteatern "En stund på jorden". Innehållet i föreställningen bygger på elevernas texter och tankar om att komma till ett nytt land. Fotograf Magnus Sundberg dokumenterade de möten som uppstod vid repetitioner, matstunder och lekstunder under processen.

Var: Frölunda kulturhus.

När: Vernissage, 11 november, 11–16. (Utställningen pågår t o m 10/12.)

Info: Hittar du här!

Viktig fotbollscup

Vad: Dags för en av de viktigare fotbollsturneringarna i Göteborg. Det är Gatans Lag som med Gatans Cup bjuder in människor som lever i hemlöshet, missbruk eller socialt utanförskap.

Var: Prioritet Serneke Arena i Kviberg

När: Lördag 11 november med start 13.00

Här: Du hittar mer info här!

Teaterpremiär

Vad: Karin Lycke gör sin monologpremiär i "Hon som jag såg i spegeln", en pjäs av Fia Adlers Sandblad baserad på djupintervjuer med Sara Azzazis liv som ensamstående, ung mamma.

Var: Adas musikaliska teater, Konstepidemin väg 6, ateljé 201.

När: Urpremiär fredag 10 november, spelas fram till 10 december.

Info: Hittar du här!

Hantverksmässa

Vad: Juldekorationer, leksaker, smycken, sjalar, skålar, barnkläder och mer där till kan du hitta på hantverksmässan i Askim i helgen.

Var: Mikaelskyrkan, Askims Backaväg 5.

När: 11 till 12 november med start klockan 13.00.

Info: Hittar du här!

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG