Hunden Sam har gjort sin förutsägelse inför onsdagseftermiddagens match. Foto: Kristian Risenfors

Redaktionsjycken Sam: Så går det mot Mexiko

I eftermiddag avgörs det för Sveriges räkning. Fortsätter VM-äventyret eller är det dags att packa väskorna? I vanlig ordning rådfrågade vi hunden Sam om vad han tror om utgången.

  • Publicerad 11:34, 27 jun 2018

Vi står minst sagt inför en nervkittlande onsdagseftermiddag. Svensk seger mot Mexiko innebär åttondelsfinal oavsett hur det går mellan Tyskland och Sydkorea. Om det blir som etta eller tvåa i gruppen avgörs bland annat på målskillnad, antal gjorda mål och inbördes möten. Det kan till och med gå hela vägen till lottdragning om lagen blir för svåra att sära på.

Om Sverige och Mexiko spelar oavgjort krävs att Tyskland inte vinner mot Sydkorea för svenskt avancemang. Om Tyskland också kryssar är det laget som gör flest mål som går vidare.

Under Sveriges två gruppspelsmatcher har GöteborgDirekts redaktionsjycke Sam tippat resultaten. Kolla klippet under artikeln. Hittills är han hund-ra-procentig.

Om Sam tituleras upp från hund till orakel vet vi om några timmar.

Heja Sverige!

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Trafiken – minut för minut

Vi är GBG