Under åtta måndagar i sommar gästas Lotta Engberg på Lisebergs stora scen. Precis som vanligt. Foto: Mostphotos

Rusning: Biljetterna tog slut direkt

Vid klockan nio igår (tisdag) släpptes biljetterna till årets program av Lotta på Liseberg. Vid halv tolv var sittplatsbiljetterna slut – till samtliga program.

  • Publicerad 15:01, 13 jun 2018

– Det brukar se ut så här. Det är en enormt populär produkt, säger Julia Vasilis är informationschef på Liseberg.

Läs också: Programmet släppt - alla artister till Lotta på Liseberg

Programmen på Stora scenen har en publikkapacitet på 2000 sittplatser.

– Sedan har vi ståplats också där vi har väldigt gott om plats, säger Julia Vasilis.

Men om man vill ha sittplats så är det alltså kört nu?

– Det finns några biljetter kvar i middagspaket till alla föreställningar. Men vi kommer inte ha något andra biljettsläpp. Sedan finns ju möjligheten att bokade biljetter inte hämtas ut och då kommer de tillbaka i försäljningsflödet. Det är inte heller så att alla som har bokat biljett är på plats i tid och då har man chans till de platserna om man ställer sig i vår drop in-kö.

Varför tror ni att Lotta på Liseberg har blivit så populärt?

– Lottas personlighet är en jättestor del. Sedan finns en härlig känsla i programmet som är en kombination av Lotta, den avslappnande tonen och omgivningen – den glada nöjesparken med karuseller och spunnet socker. För många av Lisebergs gäster är det här höjdpunkten på året och har man fastnat för Lotta så är man programmet trogen, säger Julia Vasilis.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Trafiken – minut för minut

Vi är GBG