Klar för Pride. Silvana Imam gästade nyligen Liseberg. Nu kommer hon åter till Göteborg. Denna gång under Europride. Foto: Paulina Torbjörnsen

Silvana Imam kommer tillbaka till Göteborg

Nyligen lockade hon storpublik framför Lisebergs stora scen. Nu är hon klar för nästa gig i Göteborg: I augusti gästar hon Europride på Götaplatsen.

  • Publicerad 11:53, 4 jul 2018

Göteborg Direkt pratade med den svenska hiphopregenten Silvana Imam inför turnépremiären för en månad sedan. Då längtade hon till att komma upp på scen och för framträda och möta sin publik.

När hon så klev upp på Lisebergs stora scen var det inför en stor publik, som entusiastisk hängde på i hennes låtar och texter.

Nu är det dags igen.

När Europride hålls i Göteborg 14–19 augusti är Silvana Imam ett av toppnamnen som ska uppträda på Götaplatsen. Torsdag den 16 augusti är scenen hennes.

Silvana Imam är aktuell med de nya singlarna “Fri” och “Bulletproof Baby” samt filmen "Silvana – väck mig när ni vaknat", som kom i september på biografer i hela landet. I mars gavs en unik foto- och textbok, ”Silvana” ut. Under sommaren släpps hennes senaste album, ”Helig moder”.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Trafiken – minut för minut

Vi är GBG