VIP-massage. En sjukgymnast har blivit anmäld till inspektionen för vård och omsorg, ivo, för att ha masserat en patient alltför intimt. (Arkivbild) Foto: Mostphotos

Sjukgymnast anmäls för intim massage

En sjukgymnast har blivit anmäld till inspektionen för vård och omsorg, ivo, för att ha masserat en patient alltför intimt och upplyst patienten om att det endast var för "VIP-patienter".

  • Publicerad 17:30, 25 apr 2019

Enligt anmälan ska sjukgymnasten vid flera till fällen har masserat patienter allt för intimt. Han ska även har skickat sms till patienter där han försökt få till sexuella relationer.

I ett sms som sjukgymnasten ska ha skickat till en patient senare på kvällen skriver han:

Till en annan patient ska han ha sms:at:

"Jag är både charmig och välhängd".

Även en fysioterapistudent vittnar i anmälan om att mannen betett sig oprofessionellt mot patienter då hon haft honom som handledare:

"Tyckte själv han var gränslös mot patienterna, sms:ade med sin egen mobil. Var väldigt privat. Sa att hon var söt och snygg. Var mer fysisk än acceptabelt."

Nu har närhälsan anmält sjukgymnasten till IVO då de ser en fara för patientsäkerheten.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Trafiken – minut för minut

Vi är GBG