Hemsökt. Nu kan du boka rum 13 på Gothia Towers för en läskig natt. Foto: Göteborg & Co

Skräm bort dig med en mardrömsnatt på Gothia

Vågar du spendera natten i ett hemsökt hotellrum? Det undrar Gothia Towers som erbjuder en skräckfylld hotellupplevelse i höst.

  • Publicerad 14:50, 5 okt 2021

Andrea Jovell, marknad- och kommunikationschef, Göteborg & Co.

Uppmaningen till besökaren är att lämna in mobiltelefonen vid incheckningen, dra ett djupt andetag och öppna dörren till Rum 13.

”Ta ett steg in i rummet och hör hur dörren stängs bakom ryggen. Klockan är 21.00 och en lång natt väntar.”

Det handlar om höstens hotelljippo som ska locka besökare till en oförutsägbar natt på Gothia Towers.

– Vi vill självklart inte berätta exakt vad som kommer att hända under natten. Det vi kan säga är att det kommer vara många pulshöjande överraskningsmoment, och det kommer alltid gå att kontakta personal, om det skulle bli för läskigt, säger Jessica Westh, affärsutvecklare, Göteborg & Co i ett uttalande.

Bakgrunden till skräcknatten är bland annat ett ökat intresse för Halloween och att bredda upplevelser på temat höstrys i staden vid sidan om Halloween på Liseberg.

– Rum 13 är vår stora nyhet för årets höst i Göteborg. Här pratar vi inte om lite spindelväv i hörnen, utan mer en sorts skrämsel som får håret på armarna att resa sig. berättar Andrea Jovell, marknad- och kommunikationschef, Göteborg & Co.

– Själv är jag lättskrämd.

Mer om skräcknatten

Det hemsöka hotellrummet finns att boka på Gothia Towers från 16 oktober till 6 november.

Max 1 natt per familj.

Lägsta rekommenderade ålder för barn är 10 år.

Konceptet är framtaget av Valentin Experience och Göteborg & Co, i samarbete med Gothia

Visa merVisa mindre

Krönikor

Axelsson: "Vi måste hålla på våra traditioner"

Krönika Tradition Julen är en härlig högtid och tradition men det finns de som önskar att julen börjat tidigare och varat längre. De som tjänar pengar på den. Men börja inte tumma på julen för tidigt. lördag 9/10 16:30

Konsumentfrågan

Gäller svensk lag även utländska företag?

Konsument Konsument Vad gör man om man får hem en annan vara än den man beställt? Gäller svensk lag även företag som inte är baserade i Sverige? Och om man ramlar hos sin tandläkare – kan man då få ersättning för det? Konsumentrådgivare Cassandra reder ut. tisdag 18/5 16:11

Debatt

”Varje steg mot rättvisa och frihet är värdefullt”

Debatt Kyrkorna betydelse Den Coronapandemi som vårt samhälle utsatts för har påverkat oss alla och har gett negativa effekter inom flera områden. De radikalt minskade sociala kontakterna har enligt flera undersökningar ökat risken för våld i nära relationer... måndag 11/10 14:39