Omogen trio vill göra Göteborg roligare. Foto: Promo

Succékomiker kommer åter till Göteborg

Hallå där

  • Publicerad 19:00, 10 nov 2017

... Özz Nûjen, som tillsammans med Måns Möller och Patrik Larsson kommer åter till Göteborg med "Omogna killar kommer till stan", dubbla shower den 18 november i Konserthuset samt med "Omogna killar firar jul", Lisebergshallen 8 och 9 december.

Succé i våras på Lisebergsteatern. Nu ger ni göteborgarna två chanser till. Vad är det som roar?

– Vi har jobbat på den här konstellationen länge och körde första gången för tio år sedan. Nu har vi finslipat allt, tagit bort saker som inte varit up to date. det verkar fungera, folk vill se oss, de blir glada och blir de glada så blir vi glada.

Men "Omogna killar..." – är det inte feltajmat med anledning av Metookampanjen?

– Nja, den kopplingen finns inte. Vi kör trams, flams och driver inte med andra, men med varandra.

Och ni nöjer er inte utan kommer snart tillbaka med "Omogna killar firar jul" – blir det inte samma show?

– Det blir en klassisk julshow med julspel. Vi är stolta över den och kommer få folk att skratta så att snoret rinner. Men det är klart att "Omogna killar kommer till stan" ligger i botten för den här.

Det ser ut som det blir ett race fram till jul med alla shower – vad händer sedan?

– Jag slipper inte Måns och Patrik. Vi ska fira jul tillsammans och nyår. De är mina bästa vänner, så de har bjudit in mig.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG