Tina Mehrafzoon leder P3 Guld 2018 tillsammans med Adam Pålsson. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Tina är inte längre ensam om P3 guld

Hallå där...

  • Publicerad 11:39, 9 jan 2018

Tina Mehrafzoon, 27, som tillsammans med skådespelaren Adam Pålsson, 29, leder "P3 guld" direkt från Partille Arena lördag 20 januari.

Fjärde gången för dig som programledare – vad blir annorlunda i år?

– Det måste ju vara att jag har en oerfaren programledare bredvid mig i form av Adam Pålsson. Sedan har vi ju kategori Framtidens artist, som är ny för i år.

Hur är din känsla inför årets gala?

– Den är bra. I talande stund har vi haft en stor produktionsdag. Vi har gått igenom manus och klämt och känt på det mesta. Nu börjar verkligen det stora pirret.

Första året för dig var du programledare tillsammans med Kodjo Akolor, därefter var du ensam i två år. Nu ska du ha en sidekick. Är det ditt beslut?

– När vi pratade igenom hur vi skulle göra tog vi upp det här med sidekick. Personligen tycker jag det är skönt att inte hålla i det själv. Dessutom är vi många som jobbat med P3 guld genom åren. Nu får vi in en ny person med nya perspektiv.

Vad betyder "P3 guld" för Musiksverige?

– Jag tror och hoppas på mycket. Vi vill ju att musiklivet ska frodas. Dessutom är det viktigt för lyssnarna. Även om det finns en jury är det ju lyssnarna som bestämmer.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG