Foto: Mostphotos

Ung man skjuten på Hisingen

En man i 20-årsåldern skottskadades natten till fredag i Kvillebäcken på Hisingen. Polisen har ingen gripen eller misstänkt för dådet.

  • Publicerad 08:20, 9 nov 2018

Larmet om skjutningen kom till polisen vid kl 01 natten till fredag.

– Jag vet inte om det är han själv eller någon annan som larmar, men vi får ett samtal, säger polisens presstalesperson Ulla Brehm.

Händelsen inträffade på Långängen, i Kvillebäcken, på Hisingen. Mannen, som är i 20-årsåldern, kördes med ambulans till sjukhus med okända skador.

– Jag vet att han behövde opereras nu på morgonen, men det säger ju egentligen ingenting om skadeläget, för det vet jag faktiskt inte. Jag vet inte heller var han blev träffad, säger Ulla Brehm.

Polisen hade på fredagsmorgonen ingen gripen eller misstänkt för skjutningen. En förundersökning om försök till mord är inledd.

– Vi gör de åtgärder som vi alltid gör vi sådana här tillfällen. Spärrar av, spårsäkrar, pratar med vittnen och boende i området. Sedan gör vi naturligtvis också inre spaning, ser vem den här mannen är, vad han har för sysselsättning, bekanta och så där, säger Ulla Brehm.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Trafiken – minut för minut

Vi är GBG