Gratis. Arrangemanget kommer vara gratis och ske under bar himmel framför Palmhuset i Trädgårdsföreningen. Foto: Arne Trautmann/ Lars Johnsson

Utomhusbio i Trädgårdsföreningen i sommar

Den 14 och 15 augusti startar utomhusbio i Trädgårdsföreningen. – Vi har länge längtat efter att ge en härlig filmisk sommarpresent till göteborgarna, säger Jonas Holmberg, konstnärlig ledare, Göteborg Film Festival.

  • Publicerad 14:49, 11 mar 2019

Utomhusbion har fått namnet Göteborg Film Festival Open Air, och bakom arrangemanget ligger just Göteborgs filmfestival.

– Vi har länge längtat efter att ge en härlig filmisk sommarpresent till göteborgarna, och har letat efter det rätta somriga sammanhanget. Så att kunna visa film på Trädgårdsföreningen i sommar känns helt fantastiskt! Säger Jonas Holmberg, konstnärlig ledare, Göteborg Film Festival.

Filmen väckte avsky i Cannes – visas på filmfestivalen

Filmerna kommer att visas under bar himmel framför Palmhuset i Trädgårdsföreningen. Det blir både lång- och kortfilmer. Inträdet är gratis. Vilka filmer som kommer att visas offentliggörs under våren.

Test: Filmvisning i sarkofag – nya klaustrofobiska trenden

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG