Inbrott. Tjuvar rammade butik med bil i Nya Hovås. Foto: Gabriel Tjulander/ Mostphotos

Våldsamt tillslag mot butik i Nya Hovås

Strax innan midnatt körde en bil in i en butik i Nya Hovås för att ge ett antal gärningsmän tillgång till butiken. Ett vittne ska ha sett flera mörkklädda personer som ska ha stulit varor från butiken.

  • Publicerad 08:39, 27 nov 2018

Det var vid klockan 23.52 i måndags som polisen fick in ett larm om att en personbil ska ha rammats rakt in i en klädbutik i Nya Hovås.

Ett vittne på platsen ska ha sett hela händelseförloppet och berättat för polis hur hen sett flera personer packa in kläder från butiken i en annan vit bil för att sedan köra från platsen. Bilen som användes som murbräcka ska enligt polisen varit stulen.

– Vittnet har beskrivit händelseförloppet och utseende på personerna och bilen så vi har ett bra spaningsuppslag. Vi har även sökt i området och stoppat bilar som stämt in på den vita bilens utseende men det har inte varit någon träff, säger polisens presstalesman Ulla Brehm.

Polisen har tagit den kraschade bilen i beslag och spärrat av butiken för teknisk undersökning. I nuläget har ingen ännu gripits för inbrottet.

Polisen har dock kunnat säkra en mössa på platsen som de misstänker kan ha tillhört någon av gärningsmännen.

– Bilen de körde iväg i var en vit, sportigare, Sedan. Det är inte jättemycket att gå på men det är vad vi letar efter i nuläget, säger Ulla Brehm.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG

    Vi är GBG