Val. Nu närmar det sig. Foto: Flickr

VALET 2018: Har du svarat på vår enkät?

Valet 2018 närmar sig och nu drar vi igång vår valbevakning på allvar. Vi vill självklart veta var ni läsare står, vilka valfrågor ni tror kommer avgöra valet i Göteborg och vilket parti ni ALDRIG skulle rösta på. Ta gärna ett par minuter och gör vår valenkät. Och stort tack till alla som redan svarat!

  • Publicerad 10:40, 12 mar 2018

Förskola, integration och bostadsbrist. Prioritera förorterna framför lyxsatsningar i Centrum, bättre och fler vägar och fler poliser i Göteborg. Och så klimat och Västlänken. Där har ni några av de viktigaste valfrågorna bland läsare som redan svarat på vår enkät.

Som Göteborgs lokalaste tidning kommer vi givetvis att gå all in på kommunalvalet och göra allt för att ni läsare ska ha full koll på var partierna står när vallokalerna öppnar 9 september.

Har ni bestämt er, är det kanske dags att byta parti och vilka frågor är viktigast för dig i valet till kommunfullmäktige? Formuläret tar bara några minuter att fylla i. Alla svar är givetvis helt anonyma.

Klicka här för att komma till vår valenkät

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG