Konsert. Zara Larsson till Scandinavium i vinster. Foto: Mostphotos

Zara Larsson till Scandinavium redan i år

I väntan på att livet ska bli lush igen kan vi nu se fram emot Zara Larssons allra första egna arenaturné. Den 19 november intar popdrottningen Scandinavium. Tillsammans med inga mindre än Einár som gästartist och Jelassi som förartist.

  • Publicerad 16:38, 26 maj 2021

Zara ger oss som drömmer om livemusik hopp när hon släpper biljetter till turné som går av stapeln redan i år. Om bara några månader ska vi dansa, sjunga och njuta av livet igen när Zara bjuder på show.

– Det kommer bli den största show vi gjort, vi ska inte spara på något!, säger Zara i ett pressmeddelande.

Albumaktuell

Det kommer ha gått över två år sedan hon uppträdde live inför svensk publik, på Way Out West 2019. Vilket också var den senaste upplagan av den älskade festivalen. Sedan dess har hon utsetts till Best Nordic Act på MTV EMA 2020 och släppt sitt tredje album ”Poster Girl”.

– Att göra en arenaturné har alltid varit en dröm för mig, och nu ska den bli sann! Jag är så glad över att äntligen få kliva upp på scenen framför en livepublik och möta mina fans igen, och att dessutom få göra en hel turné känns otroligt kul, säger Zara.

Einár och Jelassi

Tillsammans med Jelassi som tog hem priset Framtidens artist 2020 på P3 guld och Einár som vann dubbla grammis samma år kan det inte bli annat än succé.

Nick Cave lockar när Way out West siktar mot 2022

På den nordiska arenaturnén i fem stopp ska Zara bjuda på show på hemmaplan i Stockholm och i Göteborg som blir öppningsshowen för turnén. Men också i våra grannländer där stoppen blir Oslo, Helsingfors och Köpenhamn.

Biljetterna släpps fredagen den 28 maj kl 09.00.

Konsertdatum

2021.11.19 - Scandinavium, Göteborg

2021.11.20 - Spektrum, Oslo

2021.11.21 - Avicii Arena, Stockholm

2021.11.24 - Hartwall Arena, Helsingfors

2021.12.03 - Royal Arena, Köpenhamn

Källa: Got Event

Visa merVisa mindre

Krönikor

Vem tar ansvar när framtidens byggstenar faller?

Krönika Analys. GöteborgDirekts reporter om skolgranskningen En lärare i grundskolan, som valt att ägna sitt yrkesliv åt barnen, som lägger grunden för deras framtid, går till jobbet med en klump i magen… måndag 31/5 11:25

Konsumentfrågan

Gäller svensk lag även utländska företag?

Konsument Konsument Vad gör man om man får hem en annan vara än den man beställt? Gäller svensk lag även företag som inte är baserade i Sverige? Och om man ramlar hos sin tandläkare – kan man då få ersättning för det? Konsumentrådgivare Cassandra reder ut. tisdag 18/5 16:11

Debatt

Bilar, bilar och mer bilar

Debatt Replik: Bilar i centrum Det finns ett ökat intresse för att ta sig fram med elsparkcykel, elcykel och cykel som alternativ till privatägd bil… fredag 11/6 16:00